top of page

Bright Friends​

Bright Friends zijn organisaties, verenigingen, bedrijven of instellingen waar ik een warme sympathie voor koester. Op deze pagina maak ik een beetje reclame voor hen. De knop <Lees meer> brengt je naar hun website.

 

Bij sommige Bright Friends zal je ook flyers van Bright Living kunnen vinden en met een beetje geluk ook een verwijzing op hun website. Maar het hoeft niet. Het gaat om waar ze voor staan, niet om wat ze voor mij zouden kunnen doen.

 

Kenmerken van een Bright Friend zijn bvb.: aandacht en respect voor mens, dier en milieu, originaliteit, werken rond bewustzijnsbevordering, fysieke en mentale gezondheid, ...

 

Wil je zelf een Bright Friend worden?

Dat kan. Stuur een mailtje met een korte tekst waarin je uitlegt, waarom jij een goede Bright Friend zou zijn naar brightliving@skynet.be

 

Stiltehoeve Metanoia

Al meer dan 50 jaar roept Bond zonder Naam via haar maandspreuken op tot stilstaan en reflectie. Met de realisatie van haar Stiltehoeve Metanoia in Moerkerke-Damme, streven Bond zonder Naam en haar partners hetzelfde doel na: meer verstilling en verdieping in het leven van elke dag.

Temidden van de ongerepte natuur nodigt Stiltehoeve Metanoia uit tot verlangzaming, verstilling en verinnerlijking. Deze Stiltehoeve is een proeftuin, wil een hefboom zijn voor maatschappelijke beweging en verandering. Een plek voor ontmoeting tussen elke levensbeschouwing, religie en spiritualiteit. Stiltehoeve Metanoia wil ruimte scheppen voor diverse maatschappelijke segmenten.

Functional Training Netwerk
 

Met Functionele training imiteer je dagelijkse bewegingen zoals wandelen, vooroverbuigen, heffen en trappen lopen en verklein je daarmee de kans op eventuele blessures. Evenwicht, houding, kracht en coördinatie zijn de basiscomponenten van functionele training. Bij Functionele training werk je niet met ingewikkelde fitnesstoestellen. Je leert evenwichtsoefeningen, balspelletjes, korte sprints, maar ook walking lunges, burpees en starjumps.

Oost West Centrum

Oost West Centrum organiseert cursussen en andere activiteiten rond gezond, natuurlijk en geïnspireerd leven. In ons aanbod brengen we zoveel mogelijk de energetische visie uit het Oosten en de eco-logische kijk uit het Westen samen.

 

We werken met een sterk en professioneel lesgeversteam; enthousiaste en bekwame lesgevers die wat ze zeggen ook leven.

 

Onze cursussen vinden plaats in Antwerpen en Leuven. Voor de residentiële activiteiten hebben we een schitterend eigen centrum in Orval, op een van de mooiste plekjes van België.

bottom of page