top of page
Een weg naar bewust leven
Bright Living - Bert Hectors

Onze moderne maatschappij leidt er door zijn jachtige levensritme en overmaat aan comfort toe dat ons lichaam 'vergeet' waar het eigenlijk voor gemaakt is: we bewegen te weinig, ademen oppervlakkig of verkeerd en kunnen moeilijk of niet ontspannen.

 

Vanuit mijn opleidingen als kinesitherapeut, personal trainer en shiatsu-therapeut ben ik tot het inzicht gekomen dat deze zaken niet alleen noodzakelijk zijn voor een gelukkig leven, maar ook heel simpel en eenvoudig kunnen aangeleerd worden.

 

De filosofie van Bright Living gaat uit van het (opnieuw) bewust worden van je eigen lichaam en het herstellen van het geloof in de eigen mogelijkheden. Door het toepassen en integreren van onderstaande technieken in je dagelijkse leven raak je al een heel eind op weg:

 

 

  • Functional Training ® is een complete, doch eenvoudige manier om je lichaam opnieuw in 'functionele staat van beweging' te brengen, dit wil zeggen in de best mogelijke conditie te brengen voor het leven dat jij wil leiden. Met gebruik van enkele eenvoudige materialen (zitbal, elastieken, kleine gewichten), maar vooral met jouw eigen lichaam als belangrijkste trainingsmateriaal gaan we aan de slag.

 

 

  • Zen Shiatsu is een van origine japanse drukpuntmassagetechniek die je weer helemaal in contact brengt met je eigen lichaam en de energiedoorstroming herstelt, waardoor je lichaam meer in balans raakt. Zen shiatsu werkt ondersteunend en verlichtend bij tal van klachten, zoals bvb. rug- en nekpijn, slapeloosheid, spijsverterings- problemen, stress en migraine.

 

 

  • Meditatie is een voor iedereen toegankelijke manier om lichaam en geest tot rust te brengen. Iedereen kan het mits een beetje oefenen eenvoudig en snel aanleren.

 

 

 

Voel je je, in welke zin dan ook, beperkt in je dagelijks functioneren, dan begeleid ik je graag op weg naar een meer bewuste manier van leven, met als ultiem doel een zo optimaal mogelijk functioneren van lichaam en geest.

 

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met één van hogervermelde technieken of om deel te nemen aan een coaching-traject, waarbij uit de verschillende technieken een programma op maat wordt samengesteld.

 

Hartelijke groeten en tot gauw,

 

Bert
 

bottom of page